Nya Hus i Sverige

Sergeantstigen 5

645 33 Strängnäs

Email: info@nyahus.com

Telefon: 0793-400154

 

 

TALLTOPPEN 40

Minstingen i Talltoppen-serien har en byggyta på bara 40 m2, ändå har den tre separata sovrum med plats för sex bäddplatser (våningssängar i bottenplanet).

 

Hela planlösningen är effektivt utnyttjad. Inga ytor går till spillo för hall eller korridor. Trots det lilla formatet blir det en härlig rymd i stugan tack vare den höga takhöjden i kök och storstuga.

TALLTOPPEN 50

Talltoppen 50 har samma storstuga/kök och hall som 45:an. Men här har vi gjort ett riktigt föräldrasovrum och ett mycket väldisponerat duschrum med plats för t ex en tvättmaskin. Observera vilken härlig rymd man får i storstugan tack vare det röstade taket. Genom de väl tilltagna fönsterytorna blir storstuga och kök också mycket ljusa och trevliga.

Talltoppen 60

I Talltoppen 60 blir loftet ett stort och ljust mysrum. Tänk att få sitta där och läsa eller bara lyssna och koppla av. 60:an är också utrustad med bastu, en vedervickelse för både kropp och själ. Men det bästa i huset är nog den underbara storstugan med sammanhängande kök och matplats. Med fönsteråt tre håll och den ljuvliga rymnden, är det verkligen något att längta till...

Talltoppen 70

Redan i den välkomnande entrén känner du att Talltoppen 70 är ett hus utöver det vanliga. Väl tilltagna utrymmen i hela bottenplanet gör det lätt att bo och vistas i stugan, även om man är många personer. Notera hur man får extra utrymme i duschrummet, tack vare diagonalväggen. Köket är praktiskt och lättarbetat, och utrymme finns för att komplettera med ytterliga köksskåp om man anser det nödvändigt.

 

Talltoppen 90

Gränsen mellan fritidshus och villor blir allt mer utsuddade. Talltoppen 90 erbjuder all den komfort som du ställer på ditt fritids- eller åretruntboende. Låt fantasin flöda och stig in i den härliga storstugan med all den träkänsla, den rymd och ljus som där finns. Medge att det vore ett fantastiskt hus att komma hem till.

TALLTOPPEN 45

Redan i den här storleken har vi satsat på ett välutrustat och välplanerat kök och en rejält tilltagen storstuga. Sovavdelningen har gjorts utrymmessnål till förmån för samvaroytorna där vi ju vistas större delen av tiden i fritidshuset.