Nya Hus i Sverige

Sergeantstigen 5

645 33 Strängnäs

Email: info@nyahus.com

Telefon: 0793-400154

 

JÄRVEN 80

Alla årstider har sin charm. Jörnträhuset är planerad och isolerad för fritid året om, lika skönt sommar som vinter. Storjärven 80 är flaggskeppet. I huset finns plats för upp till tolv bäddplatser, varav två i sovloftet. Minimalt utrymme går till spillo för gångytor. Huset är välutrustat med köksskåp och garderober. Liksom i de övriga Järven-modellerna är det röstat tak i storstugan.

 

JÄRVEN 70

Vi har satsat lite extra på trivsel och träkänsla i våra timmerhus. Innerdörrar i genuin allmogestil, furupanel i taket, stockpanel och ett stabilt furugolv i storstugan är några exempel. Järven 70 är mellanstorleken i Järven-serien. Den är 1,10 m längre än Järven 60, och ökningen är lagd i storstuga och föräldrarsovrum. Det ger en härlig storstuga på hela 25,2 m² och ett rejält sovrum på 12,2 m².

JÄRVEN 60

Järvens 60 m² är maximalt utnyttjade, med plats för upp till åtta bäddplatser, varav två i sovloftet. Till loftet kommer man via en enkel stege i storstugan. Storstugan har röstat tak som ger rummet en känsla av rymd och öppenhet. Därifrån kommer man ut på den härliga verandan. Om tomten tillåter kan man göra en trappa i ena änden av verandan. Att få krypa in i bastun efter en heldag i naturen är en känsla som är svår att beskriva, den bör upplevas. De stora takutsprången runt hela huset ger ett gott skydd mot väder och vind.