Nya Hus i Sverige

Sergeantstigen 5

645 33 Strängnäs

Email: info@nyahus.com

Telefon: 0793-400154

 

TALLSKÄRET 50

Tallskäret 50 är en liten utvändigt och stor invändigt. En härlig kök/storstuga

dominerar huset. Båda sovrummen och WC med dusch är vettigt disponerade. Med bäddbar vinkelsoffa i storstugan får man sex bäddplatser.

TALLHOLMEN 60

Tallholmens 60 kvadratmeter är maximalt uttnyttjade. Vad sägs om tre sovrum varav det ena ett rejält förädrasovrum. Liksom är väggen mellan hall och storstuga till hälften vägg och till hälften spaljé. Det hindrar kalldrag vid golvet när ytterdörren öppnas. Med spaljé på övre delen blir synintrycket öppet och ljust. Genom kökets placering får man en utrymmessparande lösning med stor öppenhet. Sovavdelningen är enkel och funktionsriktig.

TALLVIKEN 80

Husen tillverkas i egna anläggningar i Jörn. Här har vi full kontroll över hela produktionsförloppet, från skogen till det färdiga huset. Det borgar för kvalité och säkra leveranstider. Tallviken med sina fyra sovrum är idealhuset för den stora familjen. Vill man ha bastu i huset, sätter man in en bastudörr från WC och kompletterar föräldrasovrummet med en garderob på ömse sidor om dubbelsängen. Storstugan är lättmöblerad och ger god kontakt utåt via altanen.

TALLÅSEN 75

Vi har satsat lite extra på trivsel och träkänsla i våra timmerhus. Innerdörrar i genuin allmogestil, furupanel i taket, stockpanel och ett stabilt furugolv i storstugan är några exempel. Tallåsen är mellanstorleken i den raka husserien med altan på gaveln. Det har tre sovrum och är väl utrustat med köksskåp och garderober. Via den ljusa och välkomnande entrén har man en mycket god kontakt med både kök, storstuga och altan. Brokvisten ger en väl skyddad vrå för morgon- eller eftermiddagskaffet.