Nya Hus i Sverige

Sergeantstigen 5

645 33 Strängnäs

Email: info@nyahus.com

Telefon: 0793-400154

 

OM OSS

Nya Hus är en hustillverkare som ligger i frontlinjen vad gäller design och utveckling. Det kan vi göra därför att vi ser till att knyta till oss de mest kompetenta människorna i husbranschen, internt som konstruktörer, designers och utvecklare och externt som fristående samarbetspartners, som vi anlitar för att skapa vårt mångfacetterade hussortiment.

Vi på Nya Hus har byggt Timmerhus och Trähus i många år och vet vad som krävs – vi är med dig hela vägen från de första funderingarna och fram till den härliga känslan när du flyttar in till ditt drömhus. Vi bygger hus där du tryggt kan flytta in med hela din familj, där det finns gott om plats för alla era behov.

Nya Hus ger dig alltid

Fastpris – Fast Inflyttningsdatum – Kort Leveranstid - Slutbesiktning

Vi fixerar priset redan från början så att du slipper överraskningar och nya kostnader under vägen eller på slutet.

Du tillträder huset på ett överenskommet datum och slipper genom detta dubbla boendekostnader och du kan tryggt säga upp eller sälja din gamla bostad.

Du slipper långa väntetider eftersom vi har kapaciteten att börja bygga så fort du har bestämt dig. Huset blir inflyttningsklart snabbt efter leveransen. Det gör att du kan minska dina räntekostnader under byggtiden.

 

När du väl flyttar in är ditt hus redan slutbesiktigat, samtidigt som du får ett 10-årigt konsumentskydd.