Nya Hus i Sverige

Sergeantstigen 5

645 33 Strängnäs

Email: info@nyahus.com

Telefon: 0793-400154

 

Embracing enkelhet, hantverk och naturliga material, nära Nya Hus bungalows är definitionen av hemtrevnad. En bungalow hem fokuserar på sina invånare, hur de lever och öppen planlösning uppmuntrar familjen interaktion .. Det är en effektiv design som eliminerar begreppet "slösat utrymme" Bungalows är bostäder konstruerade och byggda i harmoni med varje parti och landskapet som omger den. De ser ut och arrangemang av planshus har stor variation och det är vårt mål att förvandla din familjs drömmar och behov till det perfekta hemmet. Tak kan vara horisontella eller lutande och lutande tak med Velux takfönster tillåter naturligt ljus att komma igenom. Du kan komplettera lutande tak med en vindsvåning i riktning av sovrummen, så sovrummet flyttas bort från golvet och rummen därmed visuellt verkar större.

Du bygger en bungalow, så har du möjlighet att bygga en livstid. Våningshus, kan alla rum på en våning, så huset kan användas, även om med åldern är dåligt för ben. Det finns inga trappor, förhindrar den fria rörligheten.

Skogen för våra timmerstugor är gran från södra Lappland i norra Skandinavien, särskilt Vilhelmina. Träden växer mycket långsamt och först skördas när de har från 80 till 100 år gamla. Gran sluten cellstruktur och täta årsringar gör träet extra motståndskraft mot fukt och svamp, och därför bidrar till att höja kvaliteten avsevärt. Virket kommer från sågverken, som betonar FSC-certifiering, och de är samtidigt miljöcertifierade enligt ISO 14001.

 

Timmerhus och trähus bör behandlas med trä för extra hållbarhet. Balkarna eller kläder styrelser för husen är vid leverans vacumimprægneret från fabrik med en tydlig priming oljeekvivalenter till en Gori 22 som skyddar mot röta och svamp. Under eller omedelbart efter byggandet av trädkojan eller balk hus, alla yttre träslöjd behandlas med pigmenterad träskydds eller färg och skall därefter upprätthållas, beroende på väder och vind nedbrytning och färgtyp valt, vanligen efter 2 till 6 år. Med rätt underhåll, du se till att trädet huset behåller sin vackra struktur för många år framöver.

 

Kännetecken för träet ger naturlig isolering. Detta innebär att du använder betydligt mindre energi för uppvärmning än en traditionell tegel. Alla våra trähus byggs med energieffektiva fönster.

 

Våra envåningshus kan utföras direkt efter dina önskemål och drömmar. Vi hjälper dig att designa bara huset, jag vill att du i form av layout och design, så trädkojan, både funktionellt och arkitektoniskt.

Top Planhus

Never stop

dreaming

Beautityed by Iceland

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus lobortis magna enim, a condimentum nulla luctus in. Pellentesque

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus lobortis magna

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus lobortis magna

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus lobortis magna

Moments to capture

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus lobortis magna enim, a condimentum nulla luctus in. Pellentesque